maanantai 27. heinäkuuta 2015

Ruman mekon reissu Porvooseen

Nyt muistan, miksi käytän vain noita paria, hyväksi havaittua mekon kaavaa. Siksi, että niillä onnistuu varmasti. Testasimpa Suuren Käsityölehden (numero 5-6/12) mekkomallia, joka olikin sitten ihan kamala. Pääntie niin suuri, että ihme että pysyy päällä. Ja mekon piti siis mallin mukaan olla kolmesta eri osasta, niillä kaavoilla se olisi ylettänyt maahan saakka. Tai ainakin melkein. Nyt siis käytin vain kahta kangasta, ja kun tästä nyt taisi tulla joku siivousmekko, niin lisäsin tuollaisen taskun tuohon. Saa sitten siivousvälineitä vaikka siihen.

Päästin mekon kuitenkin kerran retkelle Porvooseen, ihan säälistä. Siirtykööt tämän jälkeen kotikäyttöön tai mökille. Vaaleansininen kangas olisi ollut hauskaa, siinä on pieniä haikaloja :) Mutta jos olisin käyttänyt tuota pelkkää vaaleansinistä haikala-kangasta, olisin näyttänyt siltä kun olisin karannut jostain sairaalasta. Jotenkin vaan vaaleansiniset mekot luovat sellaisen vision.



Mutta Porvoo, se oli muuten taas ja jälleen aivan ihana! Ensin käytiin Kungsbackan kotieläintilalla, jota voin suositella ihan kaikille. Ja sen jälkeen pörräilyä Porvoon kaduilla ja putiikeissa. Kuvat kertokoot lisää.



 


Kungsbackan kotieläintila toimii aina ja varmasti: Kungsbacka. Aina kivasti tilaa, eläimet hyvin nähtävillä, eikä ollenkaan rahastuksen makua. Voit syödä omia eväitä ja grillata makkaraa. Me ollaan tykätty kovasti!




Ja samalla reissulla voi kierrellä Porvoon kauppoja ja kahviloita. Tuon lelukaupan vaikka kahteen kertaan...

 




 





 Ja sitten taas miettii, miksei täällä käy useammin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti