tiistai 17. maaliskuuta 2015

Huivista paita ja kevään merkkejä

 Näin jossakin lehdessä aikoinaan paidan, jonka etuosa oli tehty huivista. Silloin ostin innoissani kirppikseltä parilla eurolla tämän huivinkin  tarkoitusta varten, vaan sitten se ajatus unohtui..

Kunnes aloin siirtää kaapeista tavaraa kirppikselle, niin huivi osui käteeni ja idea taas muistui mieleen.. Ja äkkiä tuumasta toimeen, ettei ajatus taas unohdu!

Paidan takaosaan löytyi tummanvihreää trikoota, vähän sellaista pikee-tyyppistä. Toimii tässä hyvin, kuten varmasti joku muukin trikoo.

Ja koska eihän tässä paidassa mitään mallia ole, niin heitin vanhan paidan kankaalle ja leikkelin sen mukaan. Hyvä tuli, kun paidan ei ole tarkoituskaan istua, vaan olla tälläinen väljä.

Minulle varma  kevään merkki on se, kun tarkenee taas istua Cafe Regatassa kahvilla. Ja sinnehän tie on näillä keleillä vienyt jo parikin kertaa. Coolisti aurinkolasien takaa elämää tarkkaillen, tietysti!


Tytöt aloittivat pari viikkoa sitten leikkipuiston kerhon, jossa käyvät kerran viikossa 2,5 tuntia kerrallaan. Ihanaa omaa aikaa, siis äidille! Tyttöjen mielipiteestä en ole aivan varma, kerhokerrat kun ovat olleet hyvinkin vaihtelevia. Vaikka reput ja eväät pakataankin aina hyvin mielellään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti