sunnuntai 9. elokuuta 2015

Seuraava retkikohde: Fiskars

Nyt seuraa iso kuvapläjäys. Porvoon vinkeistä sain kivaa palautetta, moni oli sinne suunnannutkin. Tässä taas parit vinkit, Fiskars on kiva varmasti syksylläkin!

Eli seuraava retkikohteemme oli aina niin perinteinen Fiskars. Viime kesänä emme sinne ennättäneet, jotain hässäkkää tapahtui kotimatkalla Hangosta ja niin hurautimme sujuvasti ohi. Edellisenä kesänä olimme, mutta silloin kirput eivät vielä välittäneet leikkipuistosta, vaan pötköttivät vähään tyytyväisinä vaunuissa.

Ihan parasta oli leikkipuisto. Joka kyllä omasta mielestänikin on yksi parhaista missä olen joutunut nököttämään.
 

Ja sitten tämä!
Ihana kiska! Myytävänä myös kanttarelleja, ei ihan perus R-kioskin valikoimaa siis.Kuparipajan brunssilla. Viikonloppuisin kuulema usein aivan täyteen buukattu, mutta arkena tilaa riitti. Ruoka oli hyvää! Eräät tyytyivät kuitenkin maitoon pillillä ja noin kattilalliseen perunoita.


Sitten juostiin kilpaa!

Kukakohan tuolla asuu?


Ja Fiskarsista ostettiin tietenkin, no Fiskarsin sakset. Ekat sakset, tirriäiset saivat valita itse minkä väriset haluavat. Lempiväriä ei tarvitse kysellä, kun ovat saaneet valita myös hattujen ja kenkien värit... Toinen haluaa aina sinisen, toinen vihreän. Ja äiti on tyytyväinen, sillä vaikka tästä asusta ei sitä voi päätellä,  niin äiti ei ole niin kertakaikkisen pinkin ystävä.


"Ootko äiti ommellut tämän, ootko?"
Sakset, nää sakset!
Ihan paras kohde oli yleisen vessan takaa löytynyt marjapuska. Sinne piti palata monta kertaa.

Sitten Mustion kautta kotiin. Mustion kartanon pihassa on hauskoja patsaita, joita käytiin rohkeasti vähän koskettamassakin. En tiedä olisiko se ollut luvallista.. Ihmettelyä herätti miespatsas, joka oli unohtanut housut kotiin!


Kotona sitten saksihommiin! Kaksosista toinen on usein vasenkätinen, niin näyttäisi meilläkin olevan. Suihkusta oli niin kiire leikkamaan että jäi tukat ihan töttörölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti