keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Villahousut, pipo ja askartelupussukka

Jotain uuttakin on tullut tehtyä, jos niitä vaikka pikkuhiljaa kuvailisi tänne.. Työt haittaavat nykyään harrastamista, tai ainakaan voimat eivät aina riitä kuvien lisäämiseen tänne. Mutta nyt on useampi homma valmiina, joten jospa sitä muutaman lataisi lähipäivinä. Muuten arki rullaa, tirriäiset tykkäävät päiväkodista ja itsekin olen alkanut hahmottamaan että miten niitä töitä taas tehdään.

Aloitetaan villahousuista! Marimekon ysmystä löytyi viime syksynä villaneulosta 10 euroa/ metri, josta surautin talven tultua villahousut. Kapeat, mutta kuitenkin sen verran väljät, että sujahtavat tavallisten leggareiden päälle työmatkan ajaksi. Toimii! Eikä palele.

Samassa kuvassa mukana myös perheen miespuoliselle jäsenelle tehty pipo, joka siksi aavistuksen iso minulle. Mutta tuttua turvallista Semilla Grossoa se on, tietty!


Ajattelin tehdä jonkun keväisemmän mekon itselleni, kesämekkokautta odotellessa (niihin onkin jo kankaat olemassa) mutta sitten näin tämän Mainion mekon ja jäin ompelut sikseen, kun kerran valmiina löytyi näin mainio mekko!

Ja koska nykyään istun noin tunnin päivässä bussissa, ovat neulomuksetkin edistyneet. Olen koukussa Helga Isagerin malleihin ja Isagerin lankoihin, joten jälleen tartuin Neuleiden neljä vuodenaikaa kirjaan ja sieltähän se uusi malli taas löytyi. Kesää kohti tämän neuleen myötä.Ja sitten ne askartelupussukat. Olimme hiihtolomalla Tukholmassa, joten reissuun piti varmuudeksi saada jotain hätävaraohjelmaa, JOS kävisi niin, että kolmevuotiaan elämä muuttuisi hetkellisesti hankalaksi. Ompelin edellisenä iltana tytöille omat pussukat (saivat itse valita kankaat ja kuvat, ja päätyivät hetken harkinnan jälkeen samanlaisiin) joihin keräsin Tigeristä vihkoa, kynää, tarraa.. Uskon että näille on käyttöä muillakin reissuilla.


Risteily meni mukavasti, kyllä se vaan tämän ikäisten kanssa on helppoa. Tuliaiseksi ostettiin Åhlensilta kuvassa esiintyvät käsilaukut, Peppi-kuosilla, tottakai!

Kevättä, seuraavat kuukaudet ovat ihania! Jaksaa jaksaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti