keskiviikko 17. elokuuta 2016

Viidakkomekot ja kesän fiilistelyä

Kesä vierähti ja ilmassa on taas syksyn tuntua. Halusin tai en.
Kesä oli mahtava, juuri sellainen kun toivoinkin sen olevan. Tuli tehtyä niin paljon, että nyt kotona oleminen tuntuu taas oikein mukavalle.

Kesällä tulikin ommeltua useitakin vaatteita ja joitakin neulehommiakin sain valmiiksi. Jotenkin en vaan saanut konetta auki, ja kuvat jäivät kameraan. Vaan jospa sitä nyt alkaisi tuota kameraa purkamaan ja muistelisi mitä sitä tulikaan kesällä ommeltua.
Nämä mekkokuvat napsin Naantalissa. Sikäli huvittavaa, että kankaatkin ovat Naantalista, Majapuulta. Toki tilattuna ennen tätä juhannusreissua. Koska tilasin kankaat tietämättä mitä niistä teen, tilasin liian pienet palat. Onneksi Eurokangas pelasti ja palalaarista löytyi pätkä hauskaa vihreää kangasta helmaan. Tälläiset "viidakkomekot" niistä sitten syntyi! Naantali on aivan loistava kohde kesällä! Ei vain se Muumimaailma, vaan koko kaupunki! Olemme nyt kahtena kesänä majoittuneet Villa Sukassa, jota voin lämmöllä suositella. Pihalla on trampoliini ja grillausmahdollisuus, joten kaikki viihtyvät. Tänä vuonna olimme ystävien kanssa vuokranneet villan kaikki huoneet, joka olikin hyvä idea sillä lapsimäärällä mistä porukkamme koostui. Nyt syksyllä palaan Villa Sukkaan omien kavereideni kanssa, katsotaan millainen Naantali on syksyllä :)


Mekon kaava: Mekkotehdas, Orelma
Kankaat: Majapuu ja Eurokangas

1 kommentti:

  1. Oi, ihanat mekot! Naantalissa kävimme mekin elokuun alussa, ihastuin kyllä kaupunkiin minäkin :)

    VastaaPoista