torstai 24. elokuuta 2017

Suri alpakka ja fallcoat

Siitä tuli sittenkin hyvä!

Jotenkin neulomisvaiheessa ei siltä aina näyttänyt.

Ohjeena käytin Ravelryn fallcoatin ohjetta. Tosin lanka ja ohje eivät ihan kohdanneet, mutta koska tykkäsin mallista, niin tein pari kokoa pienemmän koon silmukkamäärällä ja muutamalla muullakin muutoksella. Kaula-aukko oli jotenkin mielestäni turhan suuri, joten nappasin Dexter-neuletakista idean kaula-aukon huolitteluun ja hieman muunnellen, ja ehkä viisi kertaa neuloen ja purkaen, siitä tuli hyvä.

Mutta lanka on ihanaa ja malli kiva!


Etukappaleiden pelkkä oikea tuo kivan jujun takkiin ja takahelman icord-huolittelu estää helman rullautumisen. 

Langat ostin jo viime joulukuussa, mutta tässä on ollut näitä projekteja.. Toisaalta tämä onkin tosi käyttökelpoinen tähän syksyyn, joten eipä pieni viivästyminen haitannut!

Lankana siis Sandnes Garnin Suri Alpakkaa, jota neuloo tosi joutuisasti! Tämän tekemiseen ei kauaa mennyt. Joten vielä ehtii jos kaapistasi puuttuu tälläinen hattara :)
Minä ihastuin tuohon aqua marine-väriin, mutta nuo kaikki ovat ihania! Vitsi, pitkästä aikaa sain tänne blogiin jotakin päivitettyä! Tästä takista on viime päivinä tullut niin monta kysymystä mallista ja langasta, että pakkohan se oli kertoa vähän laajemminkin :)

Että kiitti ystävät! Ja nyt tekemään tätä ihanuutta!
Kuvaajana toimi 4-vuotias assistenttini, mutta kyllähän tuosta idean näkee :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti