torstai 8. tammikuuta 2015

Taas superhelppo neule!

Halusin pitkän neuleen, joka menee pieneen tilaan laukkuun.  Käytettäväksi niin kesällä kuin talvellakin, varavaatteena kun alkaa oikein palelemaan. Kävelin taas kerran Kerään ja sieltähän se ajatus sitten lähti. Ohje löytyy Eiran Langat-lehdestä, numerosta 2/2013, lankana käytin Lang Yarns Novenaa (mallissa suosituksena tätä ja lisänä Lang Yarns Alpaca Superlight). Lankana tuo Langin Novena on erittäin riittoisaa! Neule eteni nopeasti, lisäsin siihen vielä tuon kaitaleen eteen ja kiinnityksen.  Kaitale ihan vaan yksi oikein, yksi nurin, mutta kaksinkertaisella langalla, koska halusin siitä vähän tukevamman. Neuleesta olisi voinut tulla vieläkin pidempi, vaan eipä tullut, joten tällä mennään.
 Jotain kiinnitystä tuo neuletakki kaipasi, joten suuntaisin Hakaniemen halliin. Punainen Lanka palveli jälleen, runsauden pulahan tuossa paikassa aina tulee. En taaskaan sitä muistanut, että yhden hakasen valinnassa voi mennä iäisyys, jos vaihtoehtoja on enemmän kun osaa kuvitellakaan. Lopulta päädyin hyvinkin yksinkertaiseen ratkaisuun, mutta tämä pysyy varmasti kiinni ja ehkä tuo simppeli neuletakki vaatikin simppelin kiinnityksen?

Punaisen Langan valikoimaa...

Reissu oli niin raskas, että pitihän sitä sen päälle ottaa päiväunet. Nämä kuvat otettu kymmenen minuutin välein. Mummo ja vaari olivat väsyttämässä tirppoja sillä välin, kun minä juoksin Hakaniemeen hoitamaan tuota hakasasiaa ja paria tuleviin synttäreihin liittyvää hankintaa. Krooh pyyh vaan sinnekin! Sadepäivänä kannattaa huilia...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti