torstai 29. lokakuuta 2015

Kerhon sadonkorjuu-juhlat

Tirriäiset käyvät kolme kertaa viikossa leikkipuiston kerhossa. Tänään kerhossa vietetiin sadonkorjuu-juhlia, ja samalla naamiaisia. Piti siis keksiä asu. Ja mielellään sellainen, millä olisi käyttöä muutenkin, ja vielä sellainen, ettei asuun tarvitsisi ostaa yhtään mitään uutta.

Koska kotoa löytyi kaksi ystäväni tytöille antamaa tyllihametta, päätin että jotain keijuihin liittyvää sen olla pitää. Osa asusta kun oli jo valmiina. Eli sitten ne siivet. Sellaiset siivet, jotka voi myöhemmin laittaa roikkumaan vaikka sängynpäätyyn tai seinälle ja ottaa rauhassa leikkiin, niin etteivät heti mene rikki. Ja koska en niin välitä vaaleanpunaisesta tai hörhelöistä, tehtiin siivistä harmaat, sopivat sitten huoneen sisustukseenkin. Näissä voi esiintyä jouluna vaikka jouluenkelinä!
Homma on helppo, tässä ohjeet. 
Piirsin vapaalla kädellä siivet. Näitä siis leikataan kahdet, etu- ja takapuoli.
 
Surautellaan osat yhteen.
Kurveihin leikataan väkäsiä jotta mutkat taittuvat helpommin.
Käännetään ja täytetään vaunulla (ei ihan pulleiksi kuitenkaan).
Täyttöaukko ommellaan käsin kiinni.
Siipien väliin ommellaan nappi koristeeksi.

 Toiselle puolelle ommellaan kuminauhat, joista sitten kädet pujotetaan.

 
Ja se olikin sitten siinä!

 Ja sitten pari kuvaa siitä, mitä tulen vuoden vaihteen jälkeen kaipaamaan. Että saa aamulla päättää, mitäs tänään tehtäisiin. Eilen ohjelma oli seuraavalainen..

Aamulla torikahvit


Pikainen visiitti SnurreenJuoksukisat Ruttopuistossa


 Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Huomenna luvassa arvonta, ja toivottavasti yksi valmis villakangastakki...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti