sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Keijumekot

Tähän viikonloppuun on mahtunut monta hauskaa hetkeä: Tallipihan joulu Tampereella, joulukorttikuvaus Lempäälässä ja joulukadun avajaiset Helsingissä.
Niistä kaikista tässä lähipäivinä lisää, mutta esitelläänpäs nyt mekot, jotka päällä tytöt poseerasivat Piritta Lipiäisen joulukorttikuvauksissa.

Piritalla oli vaihtoehtoina kuvauksissa hauskoja ja hyvinkin erilaisia taustoja, joka päivälle jotain erilaista. Mutta koska meidän käyntimme seudulla osui juuri tähän viikonloppuun, saimme sen taustan mikä täksi viikonlopuksi oli rakennettu. Kaunis tausta olikin! Nyt pitäisi vaan malttaa odottaa, että kuvat saapuvat..

 Tausta oli vaalea ja halusin tytöille jotkut vaaleat mekot, ajatuksena ehkä vähän yöpaitamaiset, rouheat, eivät siis liian prinsessamaiset..
Päädyin hakemaan Eurokankaasta pellavaa, jossa oli seassa viskoosia. Ihan mahtavaa, aika raskasta kangasta. Mallina käytin Mekkotehtaan Orelmaa, tosin kaula-aukkoon laitoin kuminauhakujan. Tytöt rakastavat taskuja, joihin voi piilotella pieniä aarteita, joten ne neuloin kaulurista jääneellä nöttösellä lankaa. Ja helmaan jostain kirpparilta hamstraamaani pitsinauhaa.


Taskut, ne taskut..

 Tytöt itse sanoivat olevansa keijukaisia, joten otettiin ne siivet mukaan kuvaan..


 
Ja sitten tyypit unille ja mekot naulaan :)


3 kommenttia:

  1. Voi elämä, miten suloiset tytöt ja mekot <3

    VastaaPoista
  2. Niin ihania kuvia <3 suloiset tytöt <3 ja kauniit mekot <3

    VastaaPoista
  3. Suosittelen tuota Orelmaa, jos ette ole vielä sitä ommelleet! On helppo ja tulee aina kivan näköistä, kankaasta kun kankaasta!

    VastaaPoista