maanantai 16. marraskuuta 2015

Tukholmasta Tampereen käsityömessuille

Viikonloppu olikin varsin vauhdikas.

Hyvän ystävän kanssa Tukholmaan, reissun ainoat kuvat ovatkin sitten tässä ja tämä mekko. Kangas Marimekon ysmystä ja malli sama kun täällä.
Helmaa hieman kavensin, muutten malli on sama.

Tukholmassa kaikki oli ennallaan ja ainahan siellä vaan niin ihanaa on. Askeleet kulkivat Åhlensin kautta Biblioteksgatanille ja siitä keskustassa pyörimistä. Valitettavasti kun tuo risteilyn maissaoloaika on niin rajallinen, joten tällä kertaa ei ehditty Södermalmille. Mutta hyvin ehdittiin muuten kaikenlaista!

Ja sitten se mekko. Hypyillä ja ilman.


Kehtaanko vielä hypätä? Tuleeko joku?
Ja sitten pikapikaa kotiin, kassin vaihto ja Onnibussin kyydissä Tampereen kädentaidot messuille. Tässäpä messuista kuvapläjäys.Messuthan olivat valtavat ja tarjolla oli jos jonkinlaista valmista tuotetta, sekä ihanan paljon erilaisia materiaaleja. Kankaita on kotona niin paljon, että kankaita kävin vain kurkkaamassa. Onneksi niitä saa helposti myös netistä tilattua, joten niihin voi palata jälkikäteenkin... Sitten piti tietenkin pistäytyä lempikaupoissani, Kerässä ja Snurressa. Näissähän luuhaan vähän väliä muutenkin, mutta pitihän sitä käydä katsastamassa lempikauppojeni messuosastot. Kummallakin oli juuri niin kauniit osastot kun olin odottanutkin! Hyvä Snurre ja Kerä!
Nuo Tampereen messut ovat kyllä joka vuosi huikeat. Kun kaikkea löytyy, ompelukoneista ihan pieniin esineisiin ja tarvikkeisiin.. Koko kädentaitojen kirjo!


Sitten löysin pari ihan uutta merkkiä, joista olin erittäin innoissani! Yläpuolella kuvia Let her go-merkistä, joka tekee aivan ihania nahkakoruja kierrätysmateriaaleista. Olin aivan myyty! Jäin miettimään ja pohtimaan, uskon että vielä palaan ja ostan noista yhden itselleni. Todella tyylikkäitä! Vaikka näitä kierrätyskoruja tekee moni muukin, näissä oli jotain ihan omanlaistanaan. Pidin todella!


Tampereella minun on pitänyt useasti käydä Seele-liikkeessä, jonka nettisivut ovat houkuttelevat. Vaan enpä ole kertaakaan paikalle eksynyt. Nyt Seele oli kuitenkin mukana messuilla ja näin pääsin kurkistamaan heidän valikoimaansa. Ja mihin sitten eniten ihastuin, mikä jäi eniten mieleen? No nämä Alpa-merkkiset neuletakit! Ihan superhienoja, voisin kuvitella että tälläistä käyttäisi vuosia ja vuosia ja vuosia.. Käykää itse tutustumassa, ainakin nettisivuihin jos ette muuten pääse materiaalia hiplaamaan. Vaikka itsekin neulon paljon, jäin haaveilemaan laadukkaasta neuleesta, jonka joku muu olisi tehnyt, näissä oli aivan ihana pinta ja tuntu ja malli..

 Sellainen viikonloppu! Oli hauskaa!
Tänään jo arjessa ja lasten ja vaarin kanssa uimahallissa. Äiti olisi kaivannut päiväunia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti