sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Messuhulinoita!

Tampereen kädentaidot-messut, ne olivat tämän viikonlopun ohjelmassa. Olin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja ihastuin! Saman katon alla kaikki ne liikkeet, mistä yleensä teen hankintoja nettikaupoista. Nyt pääsi suoraan ostoksille, lankojen ja kankaiden materiaaleja pääsi hypistelemään ja fiilistelemään. Vahva suositus, jos et ole ennen käynyt!

Aloitetaas sitten nurinpäin, eli siitä mihin hankintoihin itse päädyin.


Metsolasta löytyi ihanaa harmaata joustofroteeta, josta tulee itselleni paita, se olikin oikeastaan ainoa heräteosto! Lisäksi tuo Käpysen merinovilla, jota toki olin katsonut aiemmin, mutta en ollut nyt ajatellut ostavani. Mutta hinta oli hyvä ja tarvitsen villaleggarit, joten menee heti käyttöön!

Nuo muut kankaat menevät tyttöjen mekkoihin, velour toimi viime vuonna päiväkotimekoissa hyvin ja tehdään nyt taas sitten täksi talveksikin yhdet.

Taitolehden tilauksen mukana sai Kässäkerho Pompomin kudontakehyksen, aika ihana! Yleensä välttelen kaikkia tilaajalahjoja, mutta tällä kertaa osui ja upposi :) Kässäkerho Pompomin sivuilla on ihania kuvia pienistä ryijyistä ja uusimmassa Taitolehdessä juttuakin! Aion testata ja tehdä pienen korun.

Ullakalta ostin tuon tilkkutyösetin, se olikin ollut pitkään hankintalistalla.Ikasyrin osastolla oli vaikka mitä ihanaa, mutta tylsänä päädyin tuohon mustavalkoiseen merinovillaan. Nyt ei palele kun pukee villaleggarit mekon kaveriksi. Äkkiä ompelemaan!

  

Snurressa piti käydä, tottakai! Heillä on aina varma valikoima ja nytkin mukaan päätyi yksi kerä lankaa, josta tulossa pipo. Yritän saada pipon ja siihen ohjeen valmiiksi jo huomiseksi, katsotaan miten käy. 
 

Sitten toinen Helsingin suosikkini, ihana ihana Nuppu Print Design! Tyttöjen kuva mekkoineen päätyi heidän ständinsä seinälle, ja pitihän se käydä katsomassa, samoin kuin silittämässä kankaat. Ovat nimittäin niin ihanaa laatua, että kelpaa silitellä! Omistajat itse osoittautuivat yhtä symppiksiksi kuin kankaansa, oli ilo käydä! Mukaan lähti ihana muistivihko, näitä tarvitsee aina ja joka laukkuun mukaan.

Tuolla yläkuvassa on vielä pari lankaakin.. Ne ostin Titityyn osastolta. Merilinistä tulee Taito-lehdessä ollut pipo ja tuo toinen.. Minulla on La Bien Aimeen ihanaa vaaleanpunaista lankaa, josta tein huivin. Jonka purkasin, koska siitä tuli niin tylsä. Titityyn myyjä sai minut vakuuttuneeksi, että tuo kirkas vihreä sopii sen vaaleanpunaisen kaveriksi! Että terkkuja vaan Titityyhyn, lähtetän huivin teille jos pieleen menee :) Nyt siitä huivista ei ainakaan tule tylsä!

Mahtavat messut, kiitos!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti