sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Neulomista ja juhlia

Tällä viikolla olen neulonut useammassakin paikassa. Ensin Snurressa, loistavalla ja sekalaisella porukalla, jossa jokainen sai jotain aikaiseksi. Jotkut meistä neuloivat ekan kerrna sitten yläasteen! Jokaisella oli kuitenkin pipoa neulottuna hyvän matkaa, kun lähdimme illalla kotia kohti. Meidän piti vain käydä Snurressa, ostaa langat ja siirtyä johonkin kahvilaan neulomaan, mutta Snurressa olikin niin kivat 3v.-juhlat, että jäimme sinne neulomaan.


Toinenkin neulomispaikka oli varsin juhlava. Hyvän ystäväni väitöstilaisuus. Koska kyseessä oli käsityötieteen väitös, katsoimme opiskelukavereiden kanssa tilaisuuden sellaiseksi, että neulominen  tilaisuudessa ei ollut ei vain ollut sallittua, vaan jopa suotavaa. Niinpä tuumasta toimeen ja upeaa väitöstä kuuntelemaan. Olen todella ylpeä ystävästäni!
Ja illalla sitten karonkkaan, siellä emme enää neuloneet.. Mutta sinne ompelin pitkästä aikaa jotain itselleni, alla olevan mekon. Luulen, että mekosta tuli aika monikäyttöinen, menee helposti kesällä varvastossujen kanssa ja juhlissa taas kun sellaisiin kutsu tulee. Kaava sovellettu monesta eri mekon kaavasta ja vanhasta vaatteesta. Ei siis valitettavasti mitään selkeää vinkkiä tähän. Valitettavan hämyisiä kuvia, vaan niinpä ne ovat, kun tähän vuodenaikaan kuvaa ilman salamaa.Viime viikolla oltiin shoppailemassakin tirrien kanssa.. Kova oli meno, himoshoppaajat vauhdissa teemalla "Minä työnnän kärryjä, kerää sinä".
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti