tiistai 7. heinäkuuta 2015

Onhan meillä noita pipoja.

Niin että onhan meillä noita pipoja, ihan riittämiin. Mutta helteellä, nuo ihanat pari päivää kun oli lähes hellettä, niin pisti uskomaan että kesä on täällä ja jatkuu. Siihen piti kehitellä jotain muuta päähinettä. "Huivipipo", niinkuin Tirriäiset itse näitä nimittävät. Toimii aika kivasti, ei häikäise silmiä ja tuulenvire pääsee kuitenkin tuulettamaan tukkaa. Ja kun pitävät vielä aika kiltisti näitä päässään, niin hyväthän näistä tuli!


 

 






Sitten toinen uusi hankinta, sienijakkarat! Näitä kyttäsin ensin nettikirppiksiltä, mutta menivät aina ohi suun. Lopulta tajusin, että näitä myydään ilmeisesti vain ja ainostaan (sanokaa jos olen väärässä) vankiloiden myymälöissä. Niinpä soitto Turun vankilan myymälään Onnimanniin, että tulisin hakemaan pari kappaletta. Mutta eipäs ollutkaan niin yksinkertaista. Jakkaroita ei ollutkaan myynnissä, joten nimeä vaan listaan ja kun näitä ihanuuksia liikkeeseen tuli, sain soiton ja kaveri asialle! Ja Turun reissun seurauksena saimme nämä sitten kotiin. Ensin ajattelin ostaa vain yhden, mutta koska tie oli niin hankala, varasin ja ostin samantien pari kappaletta. Eikun kolme, mutta se kolmas meni kummipojan iloksi. Ajattelin, että jospa näistä myöhemmin olisi vaikka yöpöydäksi? Ihanat ovat ja jotenkin nostalgiset, vaikkei itselläni tälläistä lapsena ollutkaan..


Ja vielä nämä korvikset, nekin ansaitsevat päästä tänne! Ihanat, eikö? Kaverin lapsi tekee näitä, joten tilasin heti itselleni yhdet. Hama-helmistä, nekin niin nostalgiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti