maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tukholmaa ja taas yksi mekko. Kumpikin aina samalla mallilla.

Tukholma on ihana. Meillä on ystäväni kanssa siellä aina sama ohjelma, niin tälläkin kertaa. Matkat lentäen, tällä kertaa perillä hotellissa kaksi yötä. Näin maksimoitiin perilläoloaika mahdollisimman pitkäksi. Ja ihanaahan siellä oli! Ja yksi uusi mekkokin pääsi matkaan mukaan. Löytyy kuvista.


Ensimmäinen kohde, Barkarbyn outlet-alue. Alennusmyyntien aikaan ihan ehdottoman hyvä paikka! Matkatavarat säilytykseen juna-asemalle, eväät mukaan ja junalla matkaan!


Seuraava kohde, hotellimme Scandic Malmen. Hyvällä paikalla, mutta silti suuntaisin taas tuttuun Hotel Clarioniin, jonka aamupalaa on vaikea voittaa.


 
 Hengailua keskustassa, Biblioteksgatan ja käväisy AfroArtissa. Josta en ole ikinä ostanut mitään, mutta jossa on hauskaa ihailla esineitä.


Ja sitten kestosuosikki, Design Torget! Täältä löytyisi aina ja vaikka mitä! Tällä kertaa päädyin ostamaan säilytysratkaisun, seinään kiinnitettävän korin. Ideana oli, että tätä voisi käyttää muovipussien säilyttämiseen tms. mutta meillä se meni lelujen säilytyspaikaksi. Tytöt tykkäävät kerätä sinne pehmolelujaan, joten toimii oikein hyvin.


 

 Korissa kuminauhaa, joten hyvin venyy ja paukkuu kun pehmoeläimet suhahtelevat väleistä.

 



 Ja sitten Lagerhaus, jotain Tiimarin ja Ikean pientä ja tarpeellista osion väliltä. Ja ainahan sieltä jotain pientä ja tarpeellista löytyykin!

 Ja sitten se matkavaate, jälleen samalla kaavalla ommeltu, Marimekon ysmystä ostetusta kankaasta. Lupaan ja yritän tehdä jotain vähän monimutkaisempaa joku päivä..
 

 Hengailua NK:n ruokaosastolla. Voi apua miten hienoja paketteja! Ihan varmasti leipoisin useammin, jos Suomessa jauhot myytäisiin näin ihanissa paketeissa.


 

Ja sitten tämä ihan superpaikka, Knulp! Puukenkäkauppa, jossa myös nuo kengät tehdään. Ja hei, niin edullisesti että voi ostaa kahdet samalla hintaa kun jostain muualta saa yhdet! Itse tyydyin yksiin. Mutta ihana paikka! Heillä ei ole nettikauppaa, mutta jos kauppaan kirjoittaa kauniisti sähköpostia, lähettävät kyllä kengät luoksesi :)
 


 Ja sitten se pääkohteemme, yleistä hengailua Södermalmilla. Oih ja voih.

 

 


 

 


 

 


 

 








 


 Tukholma, me tapaamme vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti