perjantai 24. heinäkuuta 2015

Retki Raumalle ja taas yksi mekko

Joskus sää suosii retkeilyä, vaikka tänä kesänä sää on kurjan paljon säädellyt tekemisiä. Mutta Raumalla paistoi! Ja vaikka sää on mitä on, päätin ommella itselleni taas yhden KESÄmekon.

Mekon kangas on ollut varastoituna, ostin sen joskus Marimekon ysmystä. En vain ole keksinyt mitä siitä tekisin. Tai että millaisen mekon, koska kangas on vähän vaativa, ja mallin pitää siis olla aika pelkistetty. Sitä ihan samaa laatikkomallia en vaan jaksanut ommella. Mutta sama kaava kävi silti! Hihat pois, kaula-aukkoa suuremmaksi ja kaverini ompelemasta mekosta sain idean lisätä tuon kuminauhan vyötärölle! Ja onhan se nyt erilainen kun aikaisemmat, onhan? Ja tuo kangas, aivan loistava kun ei rypisty sitten millään! Marimekon ysmyssä tuo maksoi 15 euroa/ metri. Jäljelle jäi vielä sen verran kangasta, että siitä voisi hyvällä tuurilla saada vielä topin.

 


 Ja sitten sinne Raumalle. Rauman retkeämme voi sanoa jo kesäperinteeksi, tämä oli kolmas kesä putkeen kun sinne retkeilimme. Ohjelmassa oli kaksikin kyläpaikkaa ja päälle muut kaupungin herkut.
Koska kyläpaikkamme tarjosi meille ihanat ruuat, otimme kaupungilla vain kahvit. Vaikka ähkyssä olimmekin syömisestä, oli pakko ostaa vielä yhdet vaniljamunkit, Kontion tietenkin!Tämä penkillä istuva Rauma flikk oli kamalan hiljainen, vaikka noin muuten raumalaiset tuntuvat kovinkin puheliailta.

 

 Valtavan hauskaa taidetta löytyi, kun uskalsi kurkistaa...

 
 Rauman pitsiviikkojen ohjelmana kaupungissa oli avoimet pihat, joissa oli kirppiksiä! Aika hauskaahan niitäkin oli kierrellä.


 
                                              Osa Rauman flikoista oli päätynyt uimaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti