keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Viirejä ja varpaita

 Kesälle olin listannut päässäni aika monta keskeneräistä projektia. Sinänsä nämä säät puoltavat sitä, että jotkut noista projekteista jopa valmistuvat. Tosin tässäkin nämä projektit ovat vielä kesken, mutta loppusuoralla, loppusuoralla!


Keksin tyttöjen 1v.- synttärinä, että alan painamaan aina synttäripäivänä tyttöjen jalankuvat vierekkäin kartongille. Näkee siitä sitten, kuinka ovat kasvaneet. Ensimmäinen kerta oli helppo, toinen vanhemmista piti tyttöä ilmassa, toinen painoi jalalla kuvion. Seuraavan kerran painettiin jalanjäljet, kun tytöt olivat 1,5v. Aivan fiasko! Sotkua oli joka paikassa, eikä ketään kiinnostanut koko homma. 2v.-päivä hurahti ohi ja vihdoin sain nyt 2,5-vuotiaina suoritettua nuo kuvat pahville (kiva ottaa itselleen projekteja, jotka tuntuvat jo ajatuksena hankalilta toteuttaa..). Mutta nyt tällä kertaa tämä olikin tytöistä tosi hauskaa ja pyysivät koko ajan lisää kuvia. Ja voisiko vielä käsilläkin painaa kuvat? Joten eikun sormivärejä ostamaan! Ja miettimään, miten noita laittaisi kehyksiin, kun kerran iso urakka ollaan tehty.. Noista voisi tehdä ihan hauskat taulut.

 

Tämän projektin aloitin vuosi sitten. Tyttöjen huoneen seinälle on saatava viirinauha, kyllä. Onhan näitä muille syntynyt yksi jos toinekin, mutta jos nyt ihan omaankin kotiin tekisi yhden. Osa lipuista tuli leikattua varmaan vuosi sitten, osa eilen illalla. Ja nyt on sitten jäljellä lippujen ja nauhan yhdistäminen. Ja koska materiaalia on vieläkin riittämiin, taidan joku päivä ommella vielä yhden parvekkeellekin... Mutta jos nyt tämän yhden ensin ompelisi loppuun ja uhoisi vasta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti